Skip to main content

Κάνιας: Να αλλάξουμε την κατάσταση εκτός έδρας (video)

Ο Ισπανός μέσος του «Δικεφάλου» μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αλλά και για την επικείμενη αναμέτρηση εναντίον του Πανιωνίου

Για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον του Πανιωνίου, για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αλλά και για τη δυσκολία της ομάδας να κερδίζει μακριά από την Τούμπα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα του Novasports (δείτε εδώ), ο Χοσέ Κάνιας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός μέσος του «Δικεφάλου»:

Για το πώς νιώθει που αγωνίζεται ξανά: «Πολύ καλά. Νιώθω καλύτερα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, είναι πάντα ωραίο να αγωνίζεσαι».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Για μένα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση μετά το τελευταίο παιχνίδι. Κερδίζουμε εντός έδρας, εκτός έδρας ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά η ομάδα είναι πολύ καλά και νιώθουμε καλύτερα. Ελπίζουμε αυτή την φορά να κερδίσουμε και εκτός έδρας».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας: «Ίσως οι αντίπαλοι ήταν λίγο πιο τυχεροί, λίγο πιο αποφασιστικοί. Όμως νιώθουμε καλά και εκτός έδρας. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες, είναι κακό που δεν σκοράραμε αρκετά, αυτή την εβδομάδα ελπίζω να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟκ ότι είναι στην κορυφή χωρίς εκτός έδρας νίκη: «Εντός έδρας παίζουμε πολύ καλά, για μας είναι οικείο το περιβάλλον και έχουμε υπομονή σε επίθεση και άμυνα. Εκτός έδρας ίσως είναι και θέμα μυαλού. Πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά, να ελέγξουμε το παιχνίδι. Όλες οι ομάδες παίζουν με αντεπιθέσεις εναντίον μας και πρέπει να το προσέξουμε. Όμως αν έχουμε πιο επιθετική φιλοσοφία θα τα καταφέρουμε».

Για τον Πανιώνιο: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα. και εντός έδρας είναι δυνατή, αν και παίζει με τον ίδιο τρόπο και εντός και εκτός έδρας. Έχουν ένταση και επιθετικότητα, αλλά συνήθως περιμένουν τις αντεπιθέσεις. Δεν παίζει ο Μασούντ που είναι πολύ σημαντικός και αυτό είναι πολύ καλό για μας. Είναι σημαντική στιγμή για μας και είναι μεγάλη ευκαιρία να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για το πώς ένιωσε όταν έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο: «Όταν είδα την μπάλα να έρχεται πέρασε όλη η καριέρα μου από μπροστά μου. Στην θέση που παίζω δεν σκέφτομαι πολύ το γκολ, αλλά ελπίζω ότι θα σκοράρω περισσότερο για να κάνω έναν καλό πανηγυρισμό».