Skip to main content

Καραμανλή: Ο νόμος της ζούγκλας επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τη νέα επίθεση κατά του προέδρου τη ΚΕΔ καταδίκασε, μέσω ανακοίνωσης της, η βουλευτής και υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Τη νέα επίθεση κατά του Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) κ. Μπίκα καταδικάζει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η Νέα Δημοκρατία, δηλώνει σε ανακοίνωση της η Άννα Καραμανλή.

«Τα συνεχή κρούσματα απειλών και τρομοκρατικών επιθέσεων κατά των μελών της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (Π.Δ.Ε.) της Ε.Π.Ο., αποδεικνύουν ότι αυτοί που επιθυμούν να καταδυναστεύουν και να χειραγωγούν το ποδόσφαιρο είναι ακόμη εδώ και κλιμακώνουν την εγκληματική τους δράση» τονίζει η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, και βουλευτής Β΄ Αθηνών.

Η κ. Καραμανλή έκανε λόγο για νόμο της ζούγκλας, ο οποίος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποδεικνύει ότι απέχουμε πολύ ακόμη από την περίφημη εξυγίανσή του.

«Η Πολιτεία οφείλει να δράσει άμεσα για τον εντοπισμό των φυσικών και των ηθικών αυτουργών αυτών των επιθέσεων, που οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην απομόνωση και την ανυποληψία. Σε ένα τέτοιο ποδόσφαιρο, η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος – ακόμη κι αν δεν αναβληθεί – δεν θα αφορά κανέναν υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο». κατέληξε η ανακοίνωση.