Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
x

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΟΑΣΘ: ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης.

Κριτική στις κινήσεις της κυβέρνησης στο θέμα του ΟΑΣΘ άσκησε ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση του κ. Παππά ως Προέδρου του ΟΑΣΘ αποτελεί, δυστυχώς, τη μία όψη του νομίσματος.

«Η επιλογή αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από νομικούς ακροβατισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα του ΟΑΣΘ, καθώς και σε πρωτόγνωρες για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρακτικές, με κορυφαία αυτή της κρατικοποίησης του Οργανισμού», υπογγραμίζει.

Κατηγορεί την κυβέρνηση πως είναι εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, και ότι προβαίνει για άλλη μια φορά σε ενέργειες, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, αλλά και μακροπρόθεσμα στην επιβάρυνση του Έλληνα φορολογούμενου.

«Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το εισιτήριο του κυβερνητικού λαϊκισμού είναι ακριβό. Το πλήρωσε το επιβατικό κοινό της Αθήνας και ήρθε, δυστυχώς, η ώρα να το πληρώσει και αυτό της Θεσσαλονίκης».
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ