Skip to main content

Καράογλου: Η κυβέρνηση να χαμηλώσει τους τόνους και την αλαζονεία

Να φέρει συμφωνία ο πρωθυπουργός εντός των επόμενων 48 ωρών και να χαμηλώσει τους τόνους η κυβέρνηση ζήτησε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.

Ο κ Τσίπρας να φέρει εντός 48 ωρών, όπως υποσχέθηκε, τη συμφωνία. Επιβεβαίωσε ότι είναι κυρίαρχος στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό και έχει γρατσουνισμένο μεν, αλώβητο όμως ουσιαστικά το πολιτικό του κεφάλαιο.

Αυτό τόνισε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, στη Voria.gr. Χαρακτήρισε μάλιστα "ανεκδιήγητο" τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Καράογλου μάλιστα τόνισε ότι πλέον υπάρχει ζήτημα και στο εσωτερικό της ΝΔ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό που έχει τώρα σημασία είναι το μέλλον της πατρίδας.

"Εύχομαι η κυβέρνηση να χαμηλώσει τους τόνους και την αλαζονεία. Η εντολή του ελληνικού λαού είναι σαφής: Να κλείσει συμφωνία ο κ. Τσίπρας εντός των επόμενων 48 ωρών, όπως υποσχέθηκε. Λύση εντός του ευρώ. Αυτό που είναι σημαντικό για το καλό της πατρίδας είναι η συμφωνία εντός 48 ωρών, ώστε να αρχίσει να τρέχει η χρηματοδότηση από τον ELA και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών έξω από τα ΑΤΜ. Οι Τράπεζες μπορεί να είναι ανοιχτές, αλλά δε θα υπάρχουν λεφτά. Η ίδια η κ. Κατσέλη είπε ότι υπάρχει ρευστότητα μέχρι αύριο το μεσημέρι. Από αύριο το μεσημέρι θα έχουμε έντονο πρόβλημα ρευστότητας. Ο ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τον κ. Τσίπρα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο ίδιος έχει ακόμη αλώβητο το πολιτικό του κεφάλαιο, αλλά γρατσουνιέται συνεχώς. Να κλείσει το συντομότερο η συμφωνία. Η ζημιά που έχει γίνει σε όλα τα επίπεδα είναι μεγάλη. Ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εντυπώσεις ως ο κυρίαρχος στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό. Η χώρα έχασε σε ρευστότητα, αλλά και σε πιστούς φίλους και συμμάχους. Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες, αν δεν κλείσει άμεσα συμφωνία", τόνισε ο κ. Καράογλου.