Skip to main content

Καρατζαφέρης από Θεσσαλονίκη: Ανεκδιήγητος ο Μουζάλας

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «λαθρομετάστες» όσους μπαίνουν παράνομα στη χώρα και τόνισε πως η λύση είναι να απορροφηθούν στις χώρες της ΕΕ.

«Ανεκδιήγητο τύπο» χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ότι είναι "αδιανόητο" ένας υπουργός να αποκαλεί «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ.

Στη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση του ΛΑΟΣ στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία, καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτε μόνη της, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας και των Βρυξελλών.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε «λαθρομετάστες» όσους μπαίνουν παράνομα στη χώρα και τόνισε πως η λύση είναι να απορροφήσει κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης μετανάστες, ανάλογα με τον πληθυσμό της και την οικονομική ευημερία.

Απηύθυνε επίσης προσκλητήριο ενότητας «σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου», ενώ κατηγόρησε όλο το πολιτικό προσωπικό ότι είναι «κατώτερο των περιστάσεων».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και ο Τάκης Μπαλτάκος. Παρών ήταν ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο έκανε προσωπική αναφορά ο κ. Καρατζαφέρης και του ζήτησε να συνεχίσει να λέει αλήθειες.