Skip to main content

Καρατζαφέρης: Ο Τσίπρας εφαρμόζει το μνημόνιο των Σαμαρά - Βενιζέλου

Δεν μπορούμε να ζούμε κάτω από την απόλυτη κυριαρχία Σόιμπλε, ανέφερε ο κ.Καρατζαφέρης και τάχθηκε υπέρ της επιβολής δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα.

Επίθεση τόσο προς τους δανειστές, όσο και προς τα κόμματα εξουσίας των τελευταίων ετών, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

«Όλα τα κόμματα είναι συνυπεύθυνα» τόνισε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι «ο Τσίπρας απλώς εφαρμόζει το μνημόνιο των Σαμαρά - Βενιζέλου».

Σχολιάζοντας το αίτημα της κυβέρνησης για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για «φύλλο συκής» και σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση εξαθλίωσης».

«Δεν μπορούμε να ζούμε κάτω από την απόλυτη κυριαρχία του Σόιμπλε» έσπευσε να προσθέσει και τάχθηκε υπέρ της επιβολής δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα.

Ερωτηθείς για τον κ. Τσίπρα, ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ σημείωσε πως αποτέλεσε «φούσκα που ξεφούσκωσε γρήγορα», ενώ σχολιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστήριξε ότι «δεν έχει την επάρκεια που χρειάζεται η χώρα».