Skip to main content

Καρφιά Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ έχει 58 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο(vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου σχολίασε ότι «έχουμε 58 βαθμούς και έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο στο πρωτάθλημα αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό».

Αιχμές για την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα της Super League και τις δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν στα μέσα της εβδομάδας άφησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο με 0-2.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» σημείωσε ότι «έχουμε 58 βαθμούς και έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο στο πρωτάθλημα αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό» μετά από σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου της συνδρομητικής τηλεόρασης για την αξία της νίκης μετά και την πρόσφατη δικαστική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» μετά και την πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, έχουν 52 βαθμούς. Ο Ρουμάνος τεχνικός, λέγοντας ότι η ομάδα του έχει 58 βαθμούς, υπολογίζει τους τρεις της νίκης επί της ΑΕΚ (με βάση τη δικαστική απόφαση ο ΠΑΟΚ έχασε το ματς) και τους τρεις που του αφαιρέθηκαν γι' αυτή τη σεζόν. Έξι συνολικά βαθμοί προστιθέμενοι σε αυτούς που έχει τώρα.