Skip to main content

Καρυπίδης: Κανείς δεν θέλει τον Άρη στη Super League

«Έχουμε χάσει πολλά χρήματα, έχουμε υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά. Έχω απογοητευτεί απ’ όλα όσα βλέπω»,είπε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη ζήτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφορικά με όλα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena»:

«Zήτησα συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη. Να επέμβει γρήγορα γιατί σε μια εβδομάδα τον κάθε επόπτη Ζέρβα δεν θα τον θυμάται κανένας. Έχουμε χάσει πολλά χρήματα, έχουμε υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά. Έχω απογοητευτεί απ’ όλα όσα βλέπω. Ο Τριτσώνης είπε θα τους τιμωρήσει. Και τι έγινε; Τρώνε τρεις αγωνιστικές κι επιστέφουν. Κανείς δεν μας θέλει στη Σούπερλιγκα, το ξέρω και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Δεν είμαι χαζός, ξέρω τι μου γίνεται Δεν είμαι χαζός, ξέρω τι μου γίνεται. Προκαλούν τον κόσμο του Αρη. Να τους φοβίζει που δεν αντιδράει ο κόσμος ακόμη, ας μην τον προκαλούν. Υπομονή και ψυχραιμία συνιστώ στον κόσμο, θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Μου λέει ο κόσμος, «τι κάνεις;» Κάθε μέρα ασχολούμαι, ψάχνω να βρω τι θα γίνει. Δεν είναι στο χέρι μου. Ή θα δώσει πέναλτι ή θα την βάζουν με το χέρι ή θα κάθονται ακίνητοι. Δηλαδή τι να κάνω άλλο; Εμείς όλα τα παίζουμε καθαρά μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Το θέμα είναι ότι η Λαμία θα έπρεπε να είναι 10 βαθμούς πίσω και είναι έξι μπροστά. Δεν υπάρχει κάποιος να επέμβει; Ένας εισαγγελέας να διορθώσει αυτήν την κατάσταση;».