Skip to main content

Κοζάνη: Χειροπέδες σε δύο για διακίνηση σχεδόν 42 κιλών κάνναβης

Εντός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκαν δύο τσουβάλια, με 36 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους άνω των 41 κιλών

Συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς δύο 2 αλλοδαποί, ηλικίας 38 και 53 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 53χρονο και συνοδηγό τον 38χρονο, όπου κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν εντός αυτού δύο τσουβάλια, που περιείχαν 36 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 41 κιλών και 570 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• 41 κιλά και 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• 3 κινητά τηλέφωνα,
• Χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι -120- ευρώ και
• 1 κάρτα sim

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς , ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους  κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, θα οδηγήθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.