Skip to main content

Καταδίκη παρουσιαστή για σεξουαλική παρενόχληση

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείτο για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονου.
Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο οποίος κατηγορείτο για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονου. Ο 49χρονος κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, ο οποίος ζήτησε συγνώμη, έπεσε σε αντιφάσεις κατά την απολογία.
 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περασμένο Σάββατο, ο 49χρονος συναντήθηκε με τον 17χρονο σε γήπεδο ποδοσφαίρου της ανατολικής Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει φωτογράφηση για τις ανάγκες ρεπορτάζ που θα φιλοξενούσε ο κατηγορούμενος σε εφημερίδα που εκδίδει. Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον 49χρονο να προχωρά σε ασελγείς πράξεις, κάλεσε την αστυνομία  και τον συνέλαβαν. Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου άσκησε άφεση και αφέθηκε ελεύθερος.