Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη ραδιοφωνικού παραγωγού για αποπλάνηση ανηλίκου

Προηγήθηκε η καταγγελία γονέων ενός 6χρονου κοριτσιού οι οποίοι ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού τους.

Με συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο 44χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση ανηλίκου, για πορνογραφία ανηλίκων με κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Το δικαστήριο του επέβαλε και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ .

Ο κατηγορούμενος αθωώθηκε για το αδίκημα του βιασμού ενώ κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 6χρονης και για ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών με 17χρονη που αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα. Κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες. Η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και επέστρεψε στις φυλακές Γρεβενών όπου παρέμενε προφυλακισμένος από πέρυσι τον Μάιο που συνελήφθη.

Προηγήθηκε η καταγγελία των γονέων ενός 6χρονου κοριτσιού οι οποίοι ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού τους. Παράλληλα, από τις έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 44χρονος αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό με μία 17χρονη, μέσω του Facebook, επί περίπου ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι, οι  αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.