Skip to main content

Καταψήφισε ο Νικολόπουλος - Τον διέγραψε ο Καμμένος

«Όχι» ψήφισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα κατά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή

«Όχι» ψήφισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα κατά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, παρά την προειδοποίηση από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο ότι αν τα κάνει θα πάψει να είναι συνεργαζόμενος με το κόμμα.

Με τη λήξη της ψηφοφορίας ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε την επιστολή του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην οποία γνωστοποιούνται η διαγραφή του κ. Νικολόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Νωρίτερα την απόφασή του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και στο σύνολο και στα άρθρα είχε επαναλάβει σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής ο βουλευτής Αχαΐας.

Κατεβήκαμε στις εκλογές και είπαμε «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», υποσχεθήκαμε λιγότερους φόρους, παράλληλο πρόγραμμα για ανακουφιση των αδυνάτων, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα από αυτά, σημείωσε μεταξύ άλλων.