Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
x

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 6.000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ (ΦΩΤΟ)

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 37, 31, 27 και 26 ετών που πραγματοποιούσαν παρεμπόριο.

Συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 37, 31, 27 και 26 ετών, για κατοχή μεγάλου αριθμού ειδών παρεμπορίου και απομιμητικών προϊόντων.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία που διέμεναν, διαπιστώθηκε ότι αποθήκευαν προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν στην οικία τους και κατασχέθηκαν 5.903 προϊόντα παρεμπορίου και απομιμητικά προϊόντα, τα οποία αφορούν σε γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικά είδη και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ τα κατασχεμένα προϊόντα παρεμπορίου, θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ