Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 782 ΚΙΛΑ ΟΣΤΡΑΚΑ ΣΤΑ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ (ΦΩΤΟ)

Οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές ακινητοποίησαν στην Εθνική οδό Κασσάνδρειας – Νέων Μουδανιών, όχημα τύπου ΒΑΝ έμφορτο με 46 σάκους με όστρακα.

Επτακόσια ογδόντα δύο κιλά όστρακα του είδους «Γυαλιστερή», εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση στελεχών της Λιμενικής Αρχής Ν. Μουδανιών και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ακινητοποίησαν στην Εθνική οδό Κασσάνδρειας – Νέων Μουδανιών, όχημα τύπου ΒΑΝ έμφορτο με 46 σάκους με όστρακα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 48χρονος οδηγός του οχήματος δεν κατείχε το προβλεπόμενο αποδεικτικό – παραστατικό (δελτίο καταγραφής) που έπρεπε να συνοδεύει τα όστρακα από τη συλλογή τους μέχρι την τελική διάθεση τους στο εμπόριο, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε από την αρμόδια διεύθυνση Κτηνιατρικής Π.Ε.Χ. ότι απαγορεύεται η συγκομιδή των ανωτέρων οστράκων στην περιοχή της Κασσάνδρειας.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης κατασχέθηκε  η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων και κινήθηκε η διαδικασία διοικητικών κυρώσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ