Skip to main content

Καταθέτει με υπόμνημα ο Κομίνης, από Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο διαιτητής θα καταθέσει μέσω υπομνήματος για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, το οποίο σημαίνει πως η απόφαση θα ανακοινωθεί το νωρίτερο την Τετάρτη

Μέσω υπομνήματος θα καταθέσει ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή, στην Τούμπα.

Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, μέσω mail, προκειμένου να καταθέσει από κοντά στις 19 Μαρτίου, αλλά ο ίδιος απάντησε πως: «Δυστυχώς, έως τις 28 Μαρτίου δεν είναι εφικτή η αυτοπροσώπως παρουσία μου για λόγους που αφορούν οικογενειακά προβλήματα. Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματός μου, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτή η φυσική μου παρουσία και μετά την 28η Μαρτίου. Πάντως, δέχομαι να καταθέσω μέσω υπομνήματος αν κρίνεται αναγκαίο».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποφασίστηκε η σύνταξη ερωτημάτων προς τον ρέφερι από τους ανθρώπους των δύο Δικεφάλων, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας, Σπύρο Καποδίστρια.

Μέσα σε διάστημα δύο ημερών ο κ. Κομίνης καλείται να έχει απαντήσει. Μετέπειτα, και αφού λάβουν γνώση οι ομάδες για το τι θα έχει πει, θα καταθέσουν τα υπομνήματά τους εντός 48 ωρών. Επομένως, από την Τετάρτη (21/03) και έπειτα αναμένεται η απόφαση για την τύχη του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.