Skip to main content

Πώς θα χορηγηθούν οι αποζημιώσεις για τις κάρτες του ΟΑΣΘ

Οι αποζημιώσεις αφορούν τους κατόχους κάθε τύπου κάρτας, για τους μήνες Μάϊο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Εγκρίθηκαν οι αποζημιώσεις που θα λάβουν οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ, για τις ημέρες που οι εργαζόμενοι απεργούσαν ή έκαναν επίσχεση εργασίας.

Οι αποζημιώσεις αφορούν τους κατόχους κάθε τύπου κάρτας, για τους μήνες Μάιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο για κάθε ημέρα 24ωρης απεργίας ή επίσχεσης εργασίας από τους εργαζομένους του Οργανισμού.

Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση τη προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016.

Τα ποσοστά αποζημίωσης επί της αξίας των προμηθευόμενων καρτών ορίζονται ως κάτωθι:

ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ Ή ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΗΝΙΑΙΑ

1/30

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ

1/90

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ

1/180

ΕΤΗΣΙΑ

1/365

Τρόποι χορήγησης αποζημίωσης:

1) Προμήθεια κάρτας από 01/12/16-17/12/16 σε τιμή μειωμένη κατά το ποσοστό αποζημίωσης του ανωτέρω πίνακα (απαραίτητη προϋπόθεση η ταυτόχρονη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Νοέμβριου 2016,

2) Προμήθεια κάρτας έως 30/11/16 στην κανονική τιμή, με δυνατότητα προσέλευσης στα εκδοτήρια από 05/12/16 και είσπραξης του αντιτίμου της αποζημίωσης, βάσει των ποσοστών του ανωτέρω πίνακα, με τη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Νοέμβριου 2016.

Υπογραμμίζουμε και πάλι ότι, δικαιούχοι της αποζημίωσης είναι μόνο οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Νοέμβριου 2016 και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγησή της είναι η παράδοσή τους στα εκδοτήρια του Οργανισμού.

Ο ΟΑΣΘ προτείνει στους κατόχους, εφόσον το επιθυμούν, να φωτοτυπούν την/τις προς παράδοση κάρτα/τες. Για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης γίνονται δεκτά μόνο τα πρωτότυπα στελέχη των εκάστοτε καρτών.