Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
x

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ 39ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας συνελήφθησαν 2 άτομα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμα ένας συνεργός τους

Στην άμεση εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 39χρονου υπηκόου Ρουμανίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κατερίνη.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 52 ετών, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 39χρονος ημεδαπός.

Το απόγευμα της Δευτέρας στην Κατερίνης, ο 39χρονος μαζί με τον 52χρονο, πήγαν στο διαμέρισμα του 62χρονου, όπου βρισκόταν μαζί με τον παθόντα, τον οποίο φιλοξενούσε περιστασιακά, με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών.

Στη συνέχεια ο 39χρονος χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο ρόπαλο, χτύπησε τον παθόντα με τη βοήθεια του 52χρονου και προσπάθησε να τον τραυματίσει με ένα μαχαίρι που κρατούσε, ενώ στη συνέχεια των απώθησε βίαια έξω από το διαμέρισμα, με συνέπεια να πέσει στο κλιμακοστάσιο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολούθως τον εγκατέλειψαν τραυματισμένο, αποχωρώντας από το διαμέρισμα και αφού επέστρεψαν ύστερα από ώρες, ειδοποίησαν για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, παρουσιάζοντας την εκδοχή του ατυχήματος.

Μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκαν ο 62χρονος και ο 52χρονος  προχθές το απόγευμα και συνελήφθησαν.

Ο παθών, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 39χρονος ημεδαπός αναζητείται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ