Skip to main content

Κατέθεσε ψυχή αλλά αποκλείστηκε στην Ουκρανία η ΑΕΚ (video)

Αήττητη για 10 ευρωπαϊκά ματς φέτος στο ΕL η «Ένωση» ήταν καλύτερη από τη Ντιναμό αλλά μένει εκτός συνέχειας-Έχασε την ευκαιρία της χρονιάς ο Μασούντ

Πικρό αντίο στην Ευρώπη είπε η ΑΕΚ που έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Ντιναμό Κιέβου στο «Ολιμπίσκι» στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League.

Η «Ένωση» έδειξε καλύτερη εικόνα από την ουκρανική ομάδα, τόσο στη σημερινή αναμέτρηση όσο και σε εκείνη του ΟΑΚΑ (1-1) και αποχαιρετά τη διοργάνωση παραμένοντας για 10ο σερί ευρωπαϊκό ματς αήττητη (25ο σερί σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ μάλιστα το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί το 3ο σερί 0-0 που φέρνουν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ στον θεσμό εκτός έδρας.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους στους παίκτες του Αλεξάνταρ Χάσκεβιτς όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα τους έστελνε στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Σοτζέϊ Μασούντ που στο 51΄έπειτα από πάσα του Τάσου Μπακασέτα, ο Ιρανός δεν κατάφερε αμαρκάριστος και σε απόσταση δύο μέτρων να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία του Ντένις Μπόικο.

Οι συνθέσεις:

Ντιναμό Κιέβου (Χάσκεβιτς): Μπόικο, Σεπέλιεφ (Μπεσέντιν76΄), Μοροζιούκ, Μοράες (Σαπαρένκο 90΄), Τσιγκάνκοφ, Γκαρμάς, Γκονζάλες, Μπουγιάλσκι, Χατσερίντι, Κάνταρ, Κετζιόρα.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (Αϊντάρεβιτς 80΄), Χριστοδουλόπουλος (Γιακουμάκης 74΄), Μασούντ, Μπακασέτας (Κλωναρίδης 70΄), Αραούχο.