Skip to main content

Κατσιαντώνης: Να συνεργαστούν τα κόμματα για το καλό της χώρας

«Χρειαζόμαστε έναν χαρισματικό ηγέτη και αυτόν τον βλέπω στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατία

Την εκτίμηση ότι τα κόμματα στο ελληνικό κοινοβούλιο «κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουν ότι οι συνεργασίες πρέπει να ξεκινήσουν για το καλό της χώρας» διατύπωσε, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του AΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Όπως είπε, «μπορεί να μην γίνει άμεσα», αλλά «θεωρώ ότι θα γίνει κάποια στιγμή». Ο ίδιος σημείωσε ότι η απογοήτευση των νέων απέναντι στο πολιτικό σύστημα δεν είναι δικαιολογία και πρόσθεσε ότι το μοναδικό όπλο που έχει ένας νέος άνθρωπος είναι η ψήφος γι' αυτό και πρέπει να συμμετέχει και να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα και να μην απέχει.

Για την επίτευξη του στόχου προσέγγισης των νέων και της ενεργούς συμμετοχής στην πολιτική συζήτηση, ο κ. Κατσιαντώνης σημείωσε πως «χρειαζόμαστε έναν χαρισματικό ηγέτη και αυτόν τον βλέπω στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη». Σημείωσε δε, ότι, πρέπει «να αλλάξει το σκεπτικό που λειτουργούμε όλοι μας, γιατί το πολιτικό σύστημα, οι πολιτικοί είναι μικρογραφία, καθρέφτης της κοινωνίας μας».