Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Για τον Πάνο Καμμένο τα εθνικά θέματα είναι αδιαπραγμάτευτα, θα πάρουμε μέρος στα συλλαλητήρια, είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Ξεκάθαρα λέμε, ότι ο όρος Μακεδονία σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου κι αν μεταφράζεται, είτε σε σύνθετη ονομασία είτε ως γεωγραφικός προσδιορισμός, δεν θέλουμε να υπάρχει», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, ο ίδιος ανέφερε πως «για τον Πάνο Καμμένο τα εθνικά θέματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Αν όμως, υποθετικά, λέγαμε ότι δεχόταν το κόμμα τον όρο Μακεδονία ως παράγωγο, σύνθετη ονομασία κτλ, εγώ θα έλεγα "όχι". Αλλά το κόμμα, όπως γνωρίζετε, έχει ήδη πάρει θέση».

Ερωτηθείς αν θα πάρει μέρος στα συλλαλητήρια για το ζήτημα των Σκοπίων ο κ. Κατσίκης απάντησε: «Θα πάρουμε μέρος στα συλλαλητήρια. Θα είναι εκεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, στελέχη και θα προσπαθήσω να ανέβω κι εγώ».

Αναφορικά με τη στάση της Εκκλησίας είπε: «Ο κ. Ιερώνυμος, τον οποίο τιμούμε, έκανε μία προσωπική δήλωση αναφορικά με τα συλλαλητήρια, δεν σημαίνει όμως ότι όλη η Εκκλησία συμφωνεί και δεν θα συμμετάσχει στα συλλαλητήρια. Περιμένετε και θα δείτε...».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ