Skip to main content

Κεφαλογιάννη: Ούτε μία μέρα περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε μια ημέρα περίοδο χάριτος δήλωσε η εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στη Βουλή.

«Σκληρή, δομική, αλλά δίκαιη, αντιπολίτευση» από τη ΝΔ προανήγγειλε η εισηγήτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση «δεν έχει ούτε μια ημέρα περίοδο χάριτος», είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός «δεν είπε την αλήθεια».

«Δεν είπε ότι για να ξεκινήσει η συζήτηση για την αντιμετώπιση του χρέους πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να αποτραπεί το κούρεμα καταθέσεων που εσείς φέρατε ως κίνδυνο, να αποσυρθούν τα capital controls, που εσείς φέρατε» σημείωσε.

«Οι εκλογές λειτούργησαν ως εσωκομματική εκκαθάριση του ΣΥΡΙΖΑ, ως δαπανηρός ανασχηματισμός» υποστήριξε η κ. Κεφαλογιάννη, δηλώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης:

«Ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας επιτρέπουν να έχουμε καμία εμπιστοσύνη ούτε να τρέφουμε αυταπάτες. Τίποτα από αυτά που έχουν πράξει στο παρελθόν μακρινό και κοντινό, δεν μπορεί να μας πείσει ότι θα κυβερνήσουν αποτελεσματικά τον τόπο» είπε.

«Χρειάστηκαν επτά μήνες καταστροφής για να καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι το κούρεμα του χρέους δεν είναι η συμβατή λύση και να έρθει στις αρχές που είχε θέσει η δική μας παράταξη», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πέταξε τις θυσίες του λαού στα σκουπίδια μετά από 3 χρόνια πολιτικής που σταθεροποίησε την οικονομία και σήμερα μας ανακοινώνει δύο ακόμα χρόνια ύφεσης».