Skip to main content

Καινή Διαθήκη περιείχε ο ύποπτος φάκελος που εστάλη στην Τσατάνη

Αποστολέας είναι ένας 78χρονος συνταξιούχος του ΟΤΕ ο οποίος έστειλε στην Τσατάνη τον φάκελο για να της εκφράσει τη συμπαράστασή του

Λύθηκε το μυστήριο με τον αποστολέα του ύποπτου φακέλου στο σπίτι της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη στα Εξάρχεια και σήμανε συναγερμό στις Αρχές πριν από τρεις ημέρες.

Όπως φαίνεται, αποστολέας είναι ένας 78χρονος συνταξιούχος του ΟΤΕ ο οποίος έστειλε στην Τσατάνη τον φάκελο για να της εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Άλλωστε, ο ίδιος έγραφε στον φάκελο, ο οποίος περιείχε μια Καινή Διαθήκη κι ένα σημείωμα προς την εισαγγελέα, τα πραγματικά του στοιχεία και τη διεύθυνση του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον αποστολέα του φακέλου την Τετάρτη και τον εντόπισαν στο σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν θεοσεβούμενο άνδρα. «Έστειλα την Καινή Διαθήκη για να τους φυλάει ο Θεός», είπε ο 78χρονος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν άγνωστος στην Εισαγγελέα Εφετών, η οποία μόλις είδε στο γραμματοκιβώτιό της φάκελο με άγνωστο αποστολέα ανησύχησε και ενημέρωσε την Αστυνομία. Το γράμμα που περιέχονταν στον φάκελο έγραφε: «Σας εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλό κουράγιο για τα όσα περνάτε. Να σας έχει καλά ο Θεός».

Η έκπληξη των αστυνομικών μεγάλωσε όταν ο 78χρονος τους είπε ότι είχε στείλει την Καινή Διαθήκη και στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, ο οποίος είχε γίνει στόχος τρομοκρατών τον Απρίλιο του 2014 όταν του είχαν στείλει πακέτο-βόμβα στο γραφείο του.