Skip to main content

ΚΕΠΑ: Εκδήλωση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα Γιαννιτσά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, και ώρες 17:00 – 20:00, στην Αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» διοργανώνουν τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «microSTARS», τα οποία αποτελούν πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πέλλας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, και ώρες 17:00-20:00, στην Αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τις δυνατότητες μικροχρηματοδότησης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και των αγροτών της περιοχής, τις τάσεις στην σύγχρονη αγροτική επιχειρηματικότητα καθώς και την ανάπτυξη εξαγωγών «επώνυμων» τοπικών προϊόντων.

Συνημμένα αποστέλλεται το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Αγνή Παγούνη (Τηλ.: 2310 27 40 33 – Email: pagounia@microstars.gr).