Skip to main content

Κέρδισε...χάνοντας ο Άρης

Κι όμως, ο Άρης του Σάκη Τσιώλη χάνει, αλλά η εικόνα της ομάδας και της κερκίδας αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη στη φιλική... ΄ήττα με 1-2 από την Πενιαρόλ.

Ο σπουδαίος Άρης, ωθούμενος από τον εκπληκτικό κόσμο που γέμισε τις κερκίδες, έκλεψε την παράσταση κόντρα στην Πενιαρόλ. Ναι μεν ηττήθηκε με 1-2, ωστόσο έδειξε ψήγματα εξαιρετικής ομάδας και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Εν τέλει, ο Σάκης Τσιώλης υπέστη την παρθενική ήττα του στον πάγκο του Άρη, αλλά είναι βέβαιο πως ο Άρης κέρδισε την εκτίμηση όλων, ο κόσμος του κέρδισε το σεβασμό της φίλαθλης Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και όχι μόνο και βασικός νικητής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ήταν το ποδόσφαιρο.

Η Πενιαρόλ άνοιξε το σκορ στο 20' με τον Πέρεζ, Νέτο και Σολτάνι έχασαν ευκαιρίες, αλλά ο Γαλλοαλγερινός πήρε το αίμα του πίσω, ισοφαρίζοντας στο 39'.

Το δέυτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Άρη, ο Σολτάνι είχε δοκάρι, Φατί και Παπαζαχαρίας έχασαν τα άχαστα, αλλά το εύστοχο πέναλτι του Κορούχο στο 72' ανέδειξε νικητή την Πενιαρόλ. Πάντως, ο Άρης κέρδισε τις καρδιές των οπαδών του κι έδειξε να προετοιμάζεται άριστα για τη νέα χρονιά.