Skip to main content

Κέρκυρα:Τραγικός θάνατος για 55χρονο που παρασύρθηκε από ορμητικό ρέμα

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρέσυραν ορμητικά νερά στο νότιο τμήμα του νησιού που επλήγη από την κακοκαιρία - Σώθηκαν η σύζυγος και η ανήλικη κόρη του

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα το βράδυ του Σαββάτου με έναν 55χρονο να χάνει τη ζωή του από πνιγμό όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Περιβόλι προς Σάντα Μπάρμπαρα παρασύρθηκε από ρέμα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και η ανήλικη κόρη του, που μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών κατάφεραν να σωθούν. Δεν συνέβη όμως το ίδιο για τον 55χρονο, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο όχημα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, το ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, που οδηγούσε ο άτυχος 55χρονος πατέρας παρασύρθηκε από το ρέμα, όταν γύρω στις 10 το βράδυ, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της νότιας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφοριες που μεταδίδει το corfutvnews.gr, ο άτυχος άνδρας έφτασε από την Αγγλία στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής, για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με την σύζυγο του και την κόρη του.

(Πηγή φωτογραφίας: corfutvnews.gr)