Skip to main content

Κηδεύτηκε ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου στο Αιγαίο

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα οι Ένοπλες Δυνάμεις αποχαιρέτησαν τον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, κυβερνήτη του ελικοπτέρου ΑΒ-212.

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα οι Ένοπλες Δυνάμεις αποχαιρέτησαν τον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, κυβερνήτη του ελικοπτέρου ΑΒ-212, που συνετρίβη σε απόκρημνη πλαγιά της Κινάρου.

Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και άγημα του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσε τιμές. Δύο λέξεις βγήκαν από το στόμα των παρευρισκομένων: «Αθάνατος. Ήρωας».

Στην εξόδιο ακολουθία, που εψάλη στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, παραβρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αύριο στις 13:00 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην 'Αρια Ναυπλίου, θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον υποπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου.

Τη Δευτέρα στις 15:00 στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία για τον ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου ναυτίλο του ελικοπτέρου