Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Θα πραγματοποιηθεί ειδική μεταφορά υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα και αύριο στην Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας θα σημειωθούν διακοπές στην κυκλοφορία:

• Από ώρες 20.30 έως 21.00 από το 85ο έως το 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα – Κλεισοχώρι – Ριζάρι), ενώ τα άνω των 4 τόνων είτε θα ακινητοποιούνται, είτε θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή Οδό Έδεσσας – Αριδαίας (Έδεσσα – Άψαλος – Μαυροβούνι).

• Από ώρα 21.00 έως 21.40 από το 87ο έως το 90ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Μεσημερίου) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της πόλης της Έδεσσας.

• Από ώρα 21.40 έως 23.40 από το 90ο χιλιόμετρο έως το 97ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καρυδιάς) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς – Λύκων Έδεσσας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

• Από ώρα 23.40 έως 01.50 από το 97ο χιλιόμετρο έως το 108ο χιλιόμετρο (Αλυσίδα) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Ξανθογείων – Βρυττών – Νησίου – Διασταύρωσης Καρυδιάς, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

• Από ώρα 01.50 έως 05.50 από το 108ο χιλιόμετρο έως το 118ο χιλιόμετρο (όρια με Π.Ε. Φλώρινας) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.