Skip to main content

Κιλκίς: Απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στη ΔΕΗ γιατί του έκοψαν το ρεύμα

Ένας 70χρονος εισέβαλε σε γραφεία της ΔΕΗ και επιχείρησε να βάλει φωτιά στο κτήριο, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στο σπίτι του για οφειλές.

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στο Κιλκίς, όταν ένας ηλικιωμένος εισήλθε σε γραφεία της ΔΕΗ και επιχείρησε να βάλει φωτιά στο κτήριο, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στο σπίτι του για οφειλές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας, ο οποίος είναι 70 ετών, εισέβαλε νωρίς το πρωί στο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΗ και καθώς ήταν σε κατάσταση σύγχυσης, ζήτησε να του επανέλθει η ηλεκτροδότηση και επιτέθηκε λεκτικά στους υπαλλήλους.

Ύστερα από ολιγόλεπτη λογομαχία μεταξύ των δύο πλευρών, ο ηλικιωμένος έφυγε από το κτήριο, ωστόσο επέτρεψε λίγα λεπτά αργότερα κρατώντας ένα μπιτόνι βενζίνη, με το οποίο περιέλουσε όλες της επιφάνειες του δωματίου και απείλησε ότι θα βάλει φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και προσπάθησαν να συνετίσουν τον ηλικιωμένο, ο οποίος όμως τους απαντούσε σε έντονο ύφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του 70χρονου, ο οποίος συνέχισε να απειλεί ότι θα βάλει φωτιά και έτσι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό Τμήμα.

Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστικη Υπηρεσία, προκειμένου να καθαρίσει το εύφλεκτο υγρό που έριξε ο 70χρονος.