Skip to main content

Κινέζικο brunch στο Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018, το Hyatt Regency Thessaloniki ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή με δημιουργίες του Executive chef Jacky Yu.

Τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις από την Άπω Ανατολή θα έχουν οι επισκέπτες του Hyatt Regency Thessaloniki από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2018.

Το μενού του brunch θα επιμεληθεί ο Executive chef  Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai με στόχο, όπως σημειώνουν οι ιθύνοντες, να δώσουν αυθεντικό αέρα και άρωμα Άπω Ανατολής.

Με τη δημιουργικότητά του και το ταλέντο του στην μαγειρική και την Διεθνή γνώση, ο Τζάκι καινοτομεί στον χώρο της μαγειρικής. «Έχω την τάση να βασίζομαι στην φαντασία μου, αντί να τηρώ τους κανόνες με τους οποίους πρέπει να μαγειρεύω» δηλώνει ο Τζάκι.



Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμές στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch που, σύμφωνα με τους ίδιους, αποτελεί απώγειο της γευστικής εμπειρίας.

Το μενού θα περιλαμβάνει: τηγανητό ρύζι, νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

Η τιμή του ανέρχεται στα €42 ανά άτομο για τους ενήλικες, €21 για παιδιά 6-12 ετών ενώ είναι χωρίς χρέωση για τα παιδιά 0-6 ετών. Οι ώρες που θα σερβίρεται ο μπουφές είναι από τις 13:30 έως τις 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.