Skip to main content

Κοινή πρόταση των δημάρχων Θεσσαλονίκης για τον ΟΑΣΘ θέλει ο Μπουτάρης

Τι απάντησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στην πρόταση Ζέρβα για συζήτηση του θέματος του ΟΑΣΘ στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο.

Σε επικοινωνία με τους δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαμορφωθεί μια κοινή πρόταση για το θέμα του ΟΑΣΘ, βρίσκεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Το παραπάνω γνωστοποίησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, σε απάντησή του προς τον δημοτικό σύμβουλο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος κατέθεσε αίτημα για να τεθεί το ζήτημα του ΟΑΣΘ ως εκτός ημερησίας διάταξης θέμα στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο (δείτε εδώ).

Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ακόμη στην απαντητική επιστολή του προς τον κ. Ζέρβα ότι ο κ. Μπουτάρης θα προβεί σε ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει το σώμα για τις μέχρι τώρα ενέργειές του. Ζήτησε ακόμη από το δημοτικό συμβούλιο να αναμένει την πραγματοποίηση της τριμερούς συνάντησης στο υπουργείο Εργασίας την προσεχή Πέμπτη (εκπρόσωποι δοίκησης και εργαζομένων ΟΑΣΘ,γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, παρουσία της γ.γ του υπουργείου Μεταφορών, Θεοπίστης Πέρκα) και ακολούθως να πράξει ανάλογα.