Skip to main content

Κοινό διαρκείας σε προνομιακή τιμή για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Η τιμή για το κοινό εισιτήριο διαρκείας όλων των τμημάτων του Α.Σ ΠΑΟΚ για την σεζόν 2016-2017 ορίστηκε στα 30 ευρώ το απλό και στα 60 ευρώ το VIP.

Στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ θα κυκλοφορήσει το κοινό εισιτήριο διαρκείας για τα τμήματα του Α.Σ ΠΑΟΚ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ ΠΑΟΚ:

«O A.Σ. ΠΑΟΚ, σεβόμενος πάνω από όλα τους φίλους του συλλόγου αποφάσισε να ακολουθήσει μία πολιτική χαμηλής τιμής για κάρτα ελευθέρας της περιόδου 2016/17, προκειμένου - στους δύσκολους καιρούς που ζούμε - όλοι να έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Η τιμή για το κοινό εισιτήριο διαρκείας (κάρτα ελευθέρας) (εκτός ΤΑΠ & ΚΑΕ ΠΑΟΚ) για την σεζόν 2016/17 ορίστηκε στα 30 € το απλό (Basic) και 60 € το (VIP) και αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

Για τις κάρτες ελευθέρας της νέας περιόδου υπάρχουν διάφορα σημεία πώλησης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

-Σημεία πώλησης -

· Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (Γραμματεία):

o Είσοδος στην Θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας

o Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Πέμπτη | 10.00 – 19.00 & Παρασκευή 10.00 – 15.00

o Τηλ: 2310 988 000 & tickets@acpaok.gr

· Στην μπουτίκ του PAOK Sports Arena  - PAOK BC Store

o Tηλ. επικοινωνίας 2315 550 760

o Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 - 19.00 και το Σάββατο 09.00 - 15.00

o Σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ (Α.Σ. – ΚΑΕ – ΤΑΠ) στο PAOK Sports Arena

· Ταχυδρομική Αποστολή: Μέσω εταιρείας courier και παράδοση στην πόρτα σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας

o Έξοδα Αποστολής & αντικαταβολής: 3 € & ΔΩΡΕΑΝ για τα τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. ΠΑΟΚ

o Εξωτερικό: 5 € και κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα Εισιτηρίων στο tickets@acpaok.gr (Αποστολή με ΕΛΤΑ)

· Τραπεζική Κατάθεση & Ταχυδρομική αποστολή: Με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού και με την λήψη αυτής θα ακολουθεί η ταχυδρομική αποστολή. Στην κατάθεση θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται 1,5€ (έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας) ή 5€ (για εξωτερικό)

o Δικαιούχος - Beneficiary name: PANTHESSALONIKEIOS ATHLITIKOS OMILOS KONSTANTINOUPOLITON (PAOK)

o Αριθμός Λογαριασμού - Beneficiary A/C No: 6716 11 30 80 644

o IBAN No: GR7501717160006716113080644

o SWIFT CODE: PIRBGRAA

o Τράπεζα - Bank Name : Piraeus Bank

· Για όλα τα ΑμεΑ η είσοδος και η παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας μας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Απαιτείται η αποστολή φωτοτυπίας της ταυτότητας και του αποδεικτικού της αναπηρίας ώστε να σας δοθεί η κάρτα ελευθέρας/ελεύθερης εισόδου

         

· Σημείωση:

· Εάν κάποιος φίλαθλος έχει ήδη προμηθευτεί την κάρτα ελευθέρας για το Γυναικείο Handball (10€) για την σεζόν 2016/17 τότε αποκλειστικά και μόνο από την γραμματεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, θα μπορεί με την επίδειξη αυτής να προμηθευτεί την κοινή κάρτα ελευθέρας στην τιμή των 20€ (Basic) & 50€ (Gold) . Η κάρτα ελευθέρας του γυναικείου Handball θα μαρκάρεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχό του διότι θα θέλαμε τον φίλο, το αδερφό, τον πατέρα σας να έρθει με αυτό μαζί σας σε κάποιον αγώνα του Γυναικείου Handball.

· Δεν απαιτείται Αριθμός ταυτότητας & ΑΜΚΑ

· Με την αγορά της κάρτας ελευθέρας αποδέχεστε αυτόματα τους ειδικούς όρους οι οποίοι αναγράφονται στην κεντρική σελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ – www.acpaok.gr


Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2310 988 000 ή tickets@acpaok.gr

-Ειδικοί όροι καρτών ελευθέρας Α.Σ. ΠΑΟΚ-

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για την κοινή κάρτα ελευθέρας (εκτός ΤΑΠ & ΚΑΕ) Α.Σ. ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017:

1. Αποδοχή όρων καρτών ελευθέρας: Με την αγορά της κάρτας ελευθέρας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.

2. Δικαιώματα κατόχων καρτών ελευθέρας: Με την αγορά της κάρτας ελευθέρας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της ομάδας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, για την παρακολούθηση των αγώνων των διαφόρων διοργανώσεων/άθλημα, του Κυπέλλου Ελλάδος, των προκριματικών ή play-offs, καθώς και των φιλικών αγώνων της  ομάδας του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2016/2017.

3. Επιστροφή κάρτας ελευθέρας: Μετά την αγορά της κάρτας ελευθέρας δεν επιτρέπεται η επιστροφή της κάρτας, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.

4. Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας καρτών ελευθέρας:Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών ελευθέρας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των καρτών για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από του Α.Σ ΠΑΟΚ. Ο Α.Σ ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω εισιτηρίων.

5. Αναβολή – Ματαίωση και διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών»: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών» οποιουδήποτε αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.

6. Επιβολή τιμωρίας στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ή αλλαγή έδρας του Α.Σ. ΠΑΟΚ: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ομάδας του ΠΑΟΚ, ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα του ο Α.Σ. ΠΑΟΚ για οποιονδήποτε λόγο, η κάρτα ελευθέρας θα ισχύει για το γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα του. Σε περίπτωση που η χωρητικότητα του αθλητικού χώρου, που θα οριστεί ως έδρα του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν επαρκεί να εξυπηρετήσει το σύνολο των διατεθεισών καρτών διαρκείας, οι τελευταίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα έναντι τoυ Α.Σ ΠΑΟΚ και ο Α.Σ καμία υποχρέωση για αποζημίωση οιασδήποτε μορφής αντίστοιχα.

7. Ευθύνη του ΑΣ ΠΑΟΚ: Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου κάρτας ελευθέρας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.

8. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, τον Α.Σ., τους αθλητές της, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης κάρτας διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.

9. Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι του Α.Σ. ΠΑΟΚ για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους γενικούς όρους εισόδου στο γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πέραν των ανωτέρω, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ επιφυλάσσεται να ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης για τυχόν αξιόποινες πράξεις, που θα λάβουν χώρα κατά την προσέλευση, είσοδο, παραμονή και αποχώρηση των κατόχων από το γήπεδο.

10. Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω όρους, καθώς και με τους γενικούς όρους εισόδου στο Γήπεδο, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την κάρτα ελευθέρας και να την ακυρώσει.

- Γενικοί όροι εισόδου στην έδρα του Α.Σ. ΠΑΟΚ -

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για την είσοδο των φιλάθλων για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων των τμημάτων (εντός έδρας) του Α.Σ. ΠΑΟΚ, και αφορά του κατόχους εισιτηρίων και καρτών ελευθέρας.

Οι παρόντες όροι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των ειδικών όρων που διέπουν τα εισιτήρια και τις κάρτες ελευθέρας.Ο Α.Σ. ΠΑΟΚδιατηρεί το δικαίωμα της άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου – θεατή από το Γήπεδο, καθώς και το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου σε μελλοντικούς αγώνες χωρίς καμία αποζημίωση, σε περίπτωση που ο κάτοχος – θεατής:

– δεν τηρεί του παρόντες όρους,

– αρνείται το σωματικό έλεγχο και τον έλεγχο των αποσκευών του από την Ελληνική Αστυνομία

– διαταράσσει την ψυχαγωγία, την άνεση ή την ασφάλεια των υπολοίπων προσώπων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου,

– κατέχει εισιτήριο που έχει χαθεί, κλαπεί, παραχαραχθεί, καταστραφεί ή καταστεί μη αναγνώσιμο,

– επιχειρεί να ή παρεμποδίζει τους αγώνες ή διαταράσσει με οποιονδήποτε τρόπο τη διεξαγωγή αυτών,

– προβαίνει σε λήψη βίντεο και/ή ραδιοτηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, χωρίς να έχει το σχετικό δικαίωμα,

– φέρει απαγορευμένα αντικείμενα, όπως αυτά ορίζονται κατωτέρω.

Απαγορευμένα αντικείμενα: Ο κάτοχος – θεατής κατά την είσοδο και παραμονή του στο Γήπεδο απαγορεύεται να φέρει αντικείμενα τα οποία περιλαμβάνονται στις παρακάτω κατηγορίες:

– όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, χημικοί ή εμπρηστικοί μηχανισμοί και εν γένει όλα τα προβλεπόμενα από τη διάταξη του ν. 2168/1993, βεγγαλικά, κροτίδες, καπνογόνα, δακρυγόνα και γενικά αντικείμενα, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες (άρθρο 1 ν. 1646/1986), έστω και αν νομίμως κατέχονται,

– μαχαίρια, κοντάρια, ρόπαλα, ομπρέλες και γενικά κάθε αντικείμενο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες,

– ναρκωτικές ή άλλες απαγορευμένες ουσίες, που προβλέπονται στις διατάξεις του ν. 1729/1987, όπως ισχύουν,

– ποδήλατα, μοτοποδήλατα, πατίνια, skateboards, μπάλες, ρακέτες και άλλα παρόμοια αντικείμενα,

– ηλεκτρονικό εξοπλισμό ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης, χωρίς να έχει σχετικό δικαίωμα αναμετάδοσης,

– μουσικά όργανα, κόρνες, συσκευές λέιζερ, καθώς και κάθε άλλη συσκευή, η οποία μπορεί να προκαλέσει ενόχληση,

– πινακίδες, προκηρύξεις, φυλλάδια και εκδόσεις με δυσφημιστικό, προκλητικό ή άσεμνο περιεχόμενο, καθώς και οποιοδήποτε έντυπο υλικό πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου,

– μπουκάλια από γυαλί, παγούρια, ψυγειάκια, παγοκύστες, θερμός, αναπτήρες, μεγάλο αριθμό κερμάτων,

– νερό, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά, εκτός από αυτά που πωλούνται στα κυλικεία του γηπέδου, καθώς και φαγητά, με εξαίρεση τις περιπτώσεις στις οποίες συντρέχουν λόγοι υγείας που αποδεικνύονται με τα κατάλληλα ιατρικά παραστατικά,

– ζώα, εξαιρουμένων των σκύλων της Αστυνομίας και των σκύλων – συνοδών των ατόμων με προβλήματα όρασης,

– ογκώδη αντικείμενα, όπως τσάντες, βαλίτσες, αναδιπλούμενα καθίσματα ή σκαμνάκια κλπ.,

– εν γένει κάθε αντικείμενο οποιασδήποτε μορφής με οποιοδήποτε περιεχόμενο, το οποίο το Handball, σε συνεργασία με την Αστυνομία και τις την υπηρεσία ασφάλειας του αγώνα, θεωρεί επικίνδυνο ή ακατάλληλο και κρίνεται ότι ενδέχεται να διαταράξει την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή και παρακολούθηση των αγώνων.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τον ως άνω κατάλογο απαγορευμένων αντικειμένων, ο οποίος θα αναρτάται προς ενημέρωση των κατόχων – θεατών στα επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων του Α.Σ. ΠΑΟΚ και στα εκδοτήρια του γηπέδου».