Skip to main content

Κύπρος: Βρέθηκε ματωμένη πιτζάμα που δείχνει τον ένοχο του φονικού

Η αστυνομία βρήκε μια ματωμένη πιτζάμα κρυμμένη σε σημείο του σπιτιού που σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις αρχικές υποψίες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης», η αστυνομία βρήκε μια ματωμένη πιτζάμα κρυμμένη σε σημείο του σπιτιού που σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία που έχει συλλέξει επιβεβαιώνουν τις αρχικές υποψίες.

Επίσης μετά από τις αυτοψίες και τις νεκροτομές που έκαναν οι δύο ιατροδικαστές, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταλήξει ότι ο δράστης ήταν ένας και όχι δύο, όπως αρχικά είχε καταθέσει ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ενώ εκτιμούν ότι το μαχαίρι με το οποίο σφαγιάστηκε το ζευγάρι πετάχτηκε στα σκουπίδια και γι’ αυτό δεν έχει βρεθεί.

Όπως μεταδίδει το STAR, άλυτο μυστήριο για τους αστυνομικούς παραμένει ακόμα το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας, αλλά και η ψυχική κατάσταση του δράστη, ο οποίος σκότωσε με 26 μαχαιριές τον 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγό του.

Επίσης καθυστερεί η νέα γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου των θυμάτων, καθώς η αστυνομία θέλει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία μεταξύ των οποίων και τα αποτελέσματα DNA για να ζητήσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Ο μικρός σύμφωνα με τον δικηγόρο που έχουν ορίσει οι συγγενείς του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να συνέλθει.

Την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα ανάμεσα στον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια με τους αστυνομικούς και τους ανακριτές.

Ο κ. Ματσάκης δήλωσε ότι έχει την πεποίθηση ότι οι ανακριτές της αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση θέλουν κάτι να κρύψουν και γι’ αυτό δεν του επιτρέπουν να κάνει αυτοψία στο σπίτι.

Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος θα διενεργήσει την αυτοψία όταν η αστυνομία ελευθερώσει τη σκηνή.