Skip to main content

Κοιτάζει την περίπτωση Τουράμ για την επίθεση ο Άρης (video)

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να ενδιαφέρονται για τον 27χρονο φορ της Κέρκυρας που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του Θοδωρή Καρυπίδη για τον Άρη της Super League.

Σύμφωνα με το «Pressaris», ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι αυτό του Ροτζέριο Τουράμ, που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Κέρκυρα.

Ο 27χρονος επιθετικός θέλει να λύσει το συμβόλαιό του με τους Φαίακες καθώς ο υποβιβασμός της ομάδας, δεν θέλει να τον εγκλωβίσει στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου φορ, έχει ήδη πλησιάσει τον Θοδωρή Καρυπίδη, που έχει καλή γνώμη για τον ποδοσφαιριστή.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του  Ροτζέριο Τουράμ έχει εκφράσει εμπράκτως και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν θα έλεγε «όχι» στην ενίσχυση της επίθεσής του με τον συγκεκριμένο επιθετικό, από τη στιγμή που αποχαιρετάει λογικά ο Πέδρο Κόντε.

Mε την ομάδα της Κέρκυρας, τις τελευταίες δύο σεζόν, έχει καταγράψει συνολικά 39 συμμετοχές με 10 γκολ.

Στην Κύπρο έπαιξε 53 (7) φορές με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού και 31 (15) με τον Άρη Λεμεσού. Κύπρος και Ελλάδα οι μοναδικές του εμπειρίες μακριά από την πατρίδα του την Βραζιλία.