Skip to main content

Κυβερνητική προπαγάνδα για την... αύξηση 20-25% του τζίρου

Η ΕΡΤ του 1% θεαματικότητας μας «ενημέρωσε» ότι ο τζίρος τα Χριστούγεννα αυξήθηκε κατά 20-25%, ενώ τα επίσημα στοιχεία δείχνουν αύξηση 2,5%.

Απίστευτα χοντροκομμένη κυβερνητική προπαγάνδα. Ούτε ο Γκαίμπελς. Η ΕΡΤ [του 1% θεαματικότητα] μας "ενημέρωσε" ότι ο τζίρος τα Χριστούγεννα αυξήθηκε κατά 20-25%, ενώ τα επίσημα στοιχεία δείχνουν αύξηση 2,5%. Δεν έχουν τον Θεό τους, ή μάλλον τον Στάλιν τους.

Ξέρετε ποιος είναι Στάλιν έτσι δεν είναι; Είναι αυτός που κατά την μεγάλη προσωπικότητα της Αριστεράς, Γιάννη Ρίτσο: «Ετοιμάζει με το σκόρπιο αλεύρι του κόσμου ένα ολοστρόγγυλο καρβέλι υγείας». Ετοίμασε αντί του καρβελιού, τα υγιεινά Γκούλαγκ. Εκεί να δεις υγεία. [Αλλά ο Ρίτσος.. προσωπικότητα. Ξέρει να κατασκευάζει "προσωπικότητες" η Αριστερά και οι αστοί να τις κοιτάζουμε σαν χάνοι]

Βαρουφάκη, Κατρούγκαλο και λοιπούς, οι μεγαλοαστοί δημοσιογράφοι δεν τους έβγαζαν στα τηλεπαράθυρα ως προσωπικότητες, ειδικούς επί του μνημονίου και έκαναν προπαγάνδα στο κόμμα τους; Είδαμε τώρα τι πολιτικοί ογκόλιθοι και τι σόι επιστημονικές συμβουλές έδιναν. Πολιτικός ογκόλιθος και ο εγγονός δικαστή στα εγκληματικά λαϊκά δικαστήρια του Βουνού.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της ελληνικής επιτροπής ασύλου ότι δόθηκε άσυλο στον ένα Τούρκο αξιωματικό που οδηγούσε το ελικόπτερο που είχε καταφύγει στην Αλεξανδρούπολη την ημέρα του πραξικοπήματος, στην Τουρκία τα τουρκικά ΜΜΕ λύσσαξαν κυριολεκτικά με ένα χαρακτηριστικό ανθελληνικό μένος.

Μάλιστα κατονόμασαν τον εισαγγελέα, Αντώνη Λιόγκα, που απέρριψε την παράδοση του αξιωματικού στην Τουρκία, ενώ επιτέθηκαν στην ελληνική δικαιοσύνη με εκφράσεις όπως η Ελλάδα θα πληρώσει ακριβά αυτή την απόφαση. Υπάρχει πάντως ενδεχόμενο, για να καταλαγιάσουν τον θυμό τους, να τους στείλουμε ξύδι.

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ενημερώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης με την οποία χορηγήθηκε άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς. Τελικά, είμαστε γιουσουφάκια, ή η αίτηση είναι προσχηματική; Θα δείξει.

Όμως στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών». [Η πάγια θέση είναι ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, για όσους υπηρετούν την δημοκρατία. Πόσες… πάγιες θέσεις έχει η κυβέρνηση;]

Είπε ο πρωθυπουργός δι’ αντιπροσώπου: «Σεβόμαστε τις διεθνείς συνθήκες, προστατεύουμε τα δικαιώματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καλωσορίζουμε πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι συμμετείχαν σε πραξικόπημα». Ενώ οι στυγνοί δικτάτορες, Μαδούρο και Κάστρο, είναι κολλητοί μας. Και ορκιζόμαστε στον Στάλιν, του αυτού εγκληματικού πεδίου με τον Χίτλερ. Κι αυτά όλα δείχνουν πόσο δημοκράτες είμαστε.

Εδώ πουλήσαμε τον Οτσαλάν, που αργοπεθαίνει στα τουρκικά κάτεργα, και σ’ έναν αξιωματικό θα κολλήσουμε; Άλλωστε, οι καταδότες του ηγέτη των Κούρδων κυβέρνησαν την Ελλάδα. Όπως και οι καταδότες στους Γερμανούς. Άρα, ξέρει τι κάνει η κυβέρνηση.

Συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ψηφίσματα, περιφερειακές συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας και συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ). Η Ομοσπονδία, έχοντας και τη στήριξη των Παμμακεδονικών Ενώσεων ανά τω κόσμω εκφράζει την έντονη αντίθεσή της «στην προοπτική να υπάρξει σύνθετη ονομασία για το κράτος των Σκοπίων με χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».