Skip to main content

ΚΚΕ: Εκτεθειμένες κυβέρνηση και Περιφέρεια για τη Μάνδρα

Ο λαός της περιοχής εξακολουθεί να ζει με τον φόβο και την αγωνία και να παραμένει απροστάτευτος απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα, λέει το ΚΚΕ.

Βολές κατά της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής εξαπολύει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του για τις χθεσινές πλημμύρες στη Μάνδρα.

«Οκτώ μήνες μετά τη μεγάλη καταστροφή, που κόστισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων και κατέστρεψε λαϊκές περιουσίες, ο λαός της περιοχής εξακολουθεί να ζει με τον φόβο και την αγωνία και να παραμένει απροστάτευτος απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα» αναφέρει ο Περισσός σε ανακοίνωσή του.

Όπως επισημαίνει το ΚΚΕ, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η Περιφερειακή Διοίκηση είναι εκτεθειμένοι, γιατί κανένα από τα αντιπλημμυρικά έργα δεν έχει καν ξεκινήσει, αλλά και γιατί τα αντιπλημμυρικά έργα, που εγκρίθηκαν, σε καμιά περίπτωση δεν καλύπτουν τις συνολικές ανάγκες για την προστασία της περιοχής».

«Η ανάπτυξη, την οποία διαφήμισαν στους κατοίκους της περιοχής με διάφορες φιέστες όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έχει ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, αλλά μόνο τα κέρδη του κεφαλαίου» συνεχίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα, ζητώντας να παρθούν «εδώ και τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας».