Skip to main content

Κλειστά τα σχολεία σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο

Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας διενεργούν αυτοψίες για τον καθαρισμό των δρόμων από φερτά υλικά.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία των δημοτικών ενοτήτων Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των Δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνας και Μεγάρων, ύστερα από απόφαση των οικείων δημοτικών αρχών και του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γ. Βασιλείου, λόγω των πλημμυρών που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση.

Η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε αίτημα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι δημοτικές ενότητες Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου.

Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας διενεργούν αυτοψίες για τον καθαρισμό των δρόμων από φερτά υλικά, ενώ ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάζουν οι πλημμυρισμένοι δρόμοι στις περιοχές του δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας και ειδικότερα στην περιοχή Αγία Σωτήρα.

Η Περιφέρεια Αττική συνιστά περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων καθώς και ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, τους οποίους καλεί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνησή τους.