Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΑ

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων λόγω των καιρικών συνθηκών - Κλειστοί και κάποιοι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω των καιρικών συνθηκών και της έντονης χιονόπτωσης.

Σε ορισμένους δήμους ανακοινώθηκε κλείσιμο των σχολείων έως και την Παρασκευή, ενώ σε κάποιους θα μείνουν κλειστοί και οι παιδικοί και βρεφικοί, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες ήταν ανοιχτά.

Αναλυτικά:

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Θεσσαλονίκης σήμερα και την Παρασκευή, καθώς το ίδιο θα ισχύσει και για τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.

Στην Καλαμαριά, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου, θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών δε θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Αντίθετα, ανοικτοί θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.

Στον Δήμο Παύλου Μελά αποφασίστηκε η αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης σήμερα λόγω της χιονόπτωσης και παγετού και των προβλημάτων στα συστήματα θέρμανσης και ύδρευσης των σχολικών μονάδων. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί και οι δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και επειδή τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία παραμένουν, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών αποφάσισε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να παραμείνουν κλειστά και σήμερα. Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, καθώς λόγω του παγετού τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Σημειώνεται πως για τη λειτουργία των σχολείων αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και, μέχρι το απόγευμα, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων.

Στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Στον Δήμο Λαγκαδά, αποφασίστηκε για την ασφάλεια των μαθητών, να μην λειτουργήσουν τα σχολεία σήμερα και την Παρασκευή καθώς επίσης και τα ΚΔΑΠ & Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, σήμερα και αύριο τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν κλειστά. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες

Στον Δήμο Θερμαϊκού κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία έως και αύριο, ενώ ανοιχτοί θα είναι οι παιδικοί σταθμοί. Τέλος, κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία και στους Δήμους Θέρμης, Χαλκηδόνας, Βόλβης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ