Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
x

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΜΑΚ - ΣΟΒΑΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Καταβλήθηκαν σύντονες και συστηματικές προσπάθειες για την αποκατάσταση του συστήματος, αλλά αυτό επιτεύχθηκε μόνο μερικώς.

Οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, οι οποίες έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα τη Βόρεια Ελλάδα, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να παραμείνει κλειστό σήμερα (Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πανεπιστημιακού ιδρύματος, καταβλήθηκαν σύντονες και συστηματικές προσπάθειες για την αποκατάσταση του συστήματος, αλλά αυτό επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το Πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, Τρίτη. 

«Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες. Για την πορεία αποκατάστασης η πανεπιστημιακή κοινότητα του Ιδρύματος θα ενημερώνεται καθημερινά», σημειώνει το πανεπιστήμιο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ