Skip to main content

Κόκε: Αυτός είναι ο Άρης

Στους φιλάθλους του Άρη και στην οικογένεια του που ταξίδεψε στη Μαδρίτη, αφιέρωσε ο Σέρχιο Κόκε το ιστορικό «διπλό» που πέτυχαν οι «κίτρινοι». «Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες, έχεις μεγαλύτερο κί
Στους φιλάθλους του Άρη και στην οικογένεια του που ταξίδεψε στη Μαδρίτη, αφιέρωσε ο Σέρχιο Κόκε το ιστορικό «διπλό» που πέτυχαν οι «κίτρινοι».
O αρχηγός των «κίτρινων» σχολίασε: « Δεν θα μιλήσω για τον εαυτό μου και τα δύο γκολ που πέτυχα. Η νίκη είναι πολύ μεγάλη και είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας των συμπαικτών μου. Αυτός είναι ο Άρης. Δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας. Όμως όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες, έχεις μεγαλύτερο κίνητρο. Αν θέλουμε όμως να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές, θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και στην Ελλάδα και να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο της ομάδας. Και αυτούς που μας ακολούθησαν ως εδώ αλλά και τους υπόλοιπους που δεν τα κατάφεραν λόγω της οικονομικής κρίσης. Φυσικά, το αφιερώνω και στην οικογένειά μου, που με στηρίζει πάντα και έκανε ένα τόσο μακρινό ταξίδι».