Skip to main content

Κόκε: «Εύχομαι μία μέρα να επιστρέψω»

Με δάκρυα στα μάτια ο Σέρχιο Κόκε αποχαιρέτισε τους φιλάθλους του Άρη στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

 

Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε αίθουσα του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Σέρχιο Κόκε είπε το τελευταίο αντίο στους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων», ευχόμενος να επιστρέψει κάποια μέρα στην Θεσσαλονίκη. 
 
Αναλυτικά: 
 
«Θα προσπαθήσω να αντλήσω δύναμη αν και δεν μπορώ. Πίστευα ότι θα άντεχα. Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι έχω βαθιά συναισθήματα και δεν είναι ψεύτικα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για το ότι μου έχει προσφέρει σε αυτόν τον σύλλογο. Αυτή η ομάδα με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και μετά σαν ποδοσφαιριστής. Μία ομάδα που σε κάνει να νιώσεις βαθιά συναισθήματα λόγω των οπαδών που διαθέτει. Δυστυχώς όμως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο προέκυψε μία πρόταση που θα είναι ένα καλό βήμα για την ζωή μου και την οικογένειά μου. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο και να του πω ότι έδωσα τα πάντα ακόμη και σε αγώνες που συμμετείχα παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών. Έχασα ελάχιστα παιχνίδια. Ελπίζω κανείς να μην έχει να μου καταλογίσει κάτι απέναντι στον σύλλογο. Θέλω να αφήσω ανοιχτές τις πόρτες και να φύγω με ψηλά το κεφάλι από την μπροστινή πόρτα. Δεν θέλω να ρίξω κανέναν. Όλοι γνωρίζανε ότι λόγω προβλήματος υγείας δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ την Κυριακή και η ευκαιρία της μεταγραφής μου θα μπορούσε να γίνει μέχρι την Παρασκευή και εύχομαι μία μέρα να ξαναβρεθώ στα ίδια αυτά μέρη».
 
Για την απόφασή του: «Αρχικά σκέφτηκα την οικογένειά μου και μία εμπειρία που θα ήθελα να δοκιμάσω αν και γνωρίζω ότι δεν θα βρω πουθενά την αγάπη που γνώρισα στον Άρη».
 
Για την προτροπή μέλους του Super 3 να βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Αυτά που νιώθω για τον Άρη φαίνεται και θα ήθελα όχι απλώς να είμαι στην Ξάνθη αλλά και να αγωνιστώ. Μέχρι τις 15 του μηνός θα πρέπει να παρουσιαστώ. Νιώθω πολύ μεγάλη θλίψη γιατί δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου και θα προσπαθήσω να μιλήσω με τους περισσότερους μήπως και κάνω κάποιο γεύμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Τσιώλη που εκτός του ότι είναι ένας μεγάλος προπονητής μου απέδειξε ότι είναι ένας άντρας και μιλάει μέσα από την καρδιά του. Και είναι ένας μεγάλος άνθρωπος για τον Άρη και χαίρομαι που η ομάδα είναι σε καλά χέρια».
 
Για την ανάμνησή του: «Οι ήττες είναι πολύ δύσκολες και πόσο όταν έρχονται σε τελικό και εγώ το γεύτηκα δύο φορές. Θα μου μείνουνε όμως αξέχαστοι για τις εικόνες στις κερκίδες που δεν θα τις ξαναζήσω ποτέ στην ζωή μου. Όσον αφορά την ανάμνηση που θα κρατήσω είναι το τελευταίο παιχνίδι με την ανατροπή που ήρθε με την βοήθεια και την ώθηση από την κερκίδα. Θα έπαιρνα μαζί τους οπαδούς».