Skip to main content

Κόκε: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψω στον Άρη»

Μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στην ομάδα του Άρη ο Σέρχιο Κόκε, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Χιούστον Ντάιναμο μίλησε ο Σέρχιο Κόκε για τους λόγους που αποχωρεί από την Αμερική και την πιθανότητα επιστροφής του και πάλι στον Άρη. 
 
Αναλυτικά:
 
Για τους λόγους που αποχωρεί: «Είναι νωρίς ακόμη για να πούμε γιατί δεν παίζω, γιατί είμαι εδώ λίγο καιρό. Αλλά περισσότερο από όλα το κάνω για την οικογενειακή μου ζωή που δεν είναι εύκολη τώρα που είμαι στην Αμερική και η οικογένειά μου στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να τους βλέπω κάθε μέρα. Ήρθα εδώ πριν από λίγο καιρό και ο μικρός χρόνος συμμετοχής μου δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστώ. Ένας μήνας πέρασε και λογικά χρειάζεσαι χρόνο για να μάθεις το πρωτάθλημα και τους συμπαίκτες σου. Αλλά η αθλητική πλευρά δεν έχει καμία σχέση με την καθημερινή ζωή, που νομίζω ότι είναι πιο μπερδεμένη από την αθλητική. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχω καταφέρει να προσαρμοστώ εδώ. Δεν προσαρμόζομαι λόγω της οικογένειάς μου. Η οικογένειά μου είναι πολύ κοντά σε εμένα. Έχω μια κόρη και είμαι χωριστά από τη γυναίκα μου. Παίζοντας στην Ευρώπη έχω τα πάντα κοντά μου, γιατί μπορώ να απολαύσω την κόρη μου και εδώ στην Αμερική δεν μπορώ να την βλέπω όταν θέλω. Είναι δύσκολο να έρθει εδώ γιατί είναι δυο χρονών».
 
Για τον Άρη: «Η πιθανότητα να επιστρέψω στον Άρη πάντα υπάρχει, γιατί οι οπαδοί και εγώ έχουμε ένα κοινό συναίσθημα, που είναι η αγάπη για την ομάδα. Αυτή η ομάδα μού έδωσε τα πάντα. Είμαι ένας άνθρωπος που ξέρει πώς να πει ευχαριστώ και έχω συναισθήματα. Και σε αυτή την ομάδα νιώθεις πολλή αγάπη και σε αυτή την περίπτωση είμαι τυχερός που νιώθω σαν το είδωλό τους. Είναι πραγματικό όνειρο για εμένα να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στον Άρη, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα γιατί μπορεί να μη συμβεί. Αλλά στο κεφάλι μου έχω αυτή την πιθανότητα γιατί με αγαπούν και νιώθω καλοδεχούμενος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στη ζωή. Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψω, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο».
 
Για το Χιούστον: «Δεν δούλεψε. Δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε σε καμία πλευρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζει για εμένα να είμαι εδώ όταν το μυαλό μου δεν είναι. Είναι πολλά πράγματα. Η αθλητική πλευρά, η καθημερινή κοινωνική ζωή. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά από τη στιγμή που ήρθα εδώ και πρέπει να κοιτάξω την προσωπική πλευρά. Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη να είμαι κοντά στους ανθρώπους μου».