Skip to main content

Κόλλησε στο μηδέν εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό (video)

Ο «Δικέφαλος» ξεκινά το πρωτάθλημα με απώλεια βαθμών ενώ κινδύνευσε στο φινάλε να φύγει ακόμη και με άδεια χέρια από τη Βοιωτία

Ισόπαλοι με 0-0 ήρθαν Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο «Δικεφάλος» απώλεσε ένα ολόκληρο ημίχρονο και όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν τις αξιοποίησε με αποτέλεσμα να φύγει με μόλις έναν βαθμό από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Αξιοσημείωτη ήταν η αποβολή των δύο προπονητών, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Ανιγκό στο 29’ όταν λογομάχησαν για μία φάση πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ με τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο να στέλνει και τους δύο να παρακολουθήσουν τη συνέχεια του αγώνα από την κερκίδα.

Η καλύτερη στιγμή του «Δικεφάλου» χάθηκε στο 49’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ενρίκε έκανε προβολή και η μπάλα κατευθύνονταν προς τα δίχτυα του Επασί αλλά ο Ζαραδούκας παρενέβη σωτήρια διώχνοντας τη μπάλα.

Αντίστοιχα οι Βοιωτοί είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν αυτοί τη νίκη όταν στο 53΄ Ρέι ακούμπησε όσο χρειάστηκε τη μπάλα μετά το σουτ του Γιουσούφ, ώστε να τη στείλει στο δοκάρι σώζοντας την εστία του ενώ στο 3ο των καθυστερήσεων ο Γιακουμάκης βγήκε τετ α τετ με τον Ρέι όμως ο Αργεντινός πορτιέρε του ΠΑΟΚ επενέβη και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86' Φαβάρο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλέχου, Νιασέ, Μπραντάο (82' Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (87' Καψάσκης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57' Σάκχοφ), Λημνιός (62' Μπίσεσβαρ), Μακ, Ενρίκε (68' Κάμπος), Πρίγιοβιτς.