Skip to main content

Κολτσίδας: Να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Άρη με έναν τίτλο (video)

«Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν χαρακτήρα και παίρνουν αυτό που τους αξίζει, την αναγνώριση από τον κόσμο», δήλωσε ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων».

Για την φετινή πορεία του Άρη αλλά και για την μεγάλη επιθυμία ώστε να κατακτηθεί ένας τίτλος μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», o Γιώργος Κολτσίδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων»:

«Θέλαμε με την επιστροφή μας να δείξουμε ότι έχουμε στόχους. Κάναμε μετεγγραφές, ξεκινήσαμε καλά, όμως στην συνέχεια αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Μας πλήγωσε ο αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδος, μας στεναχώρησε όλους, παίκτες, τον κόσμο, την διοίκηση. Αλλά παράλληλα μα πείσμωσε κιόλας.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στόχος του πάντα είναι να είναι πρωταγωνιστής, να έχει τις επιτυχίες που δικαιούται να έχει. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι έχει άγχος στον Άρη, πάντα υπάρχει άγχος. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί κάποιος τότε δεν θα είναι στην ομάδα».

Για την φετινή ομάδα: «Η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο. Το καλό είναι ότι άμεσα ανταποκρίθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Έγινε μία καλή επιλογή και στην αρχή και τον Γενάρη. Απλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θες. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν χαρακτήρα και παίρνουν αυτό που τους αξίζει, την αναγνώριση από τον κόσμο.

Επιστρέψαμε και θέλουμε να δείξουμε ότι πραγματικά ο Άρης είναι μια ομάδα που διεκδικεί και θα διεκδικήσει. Ο ΠΑΟΚ επίσης πρωταγωνιστεί, επομένως είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχει αντιπαλότητα».

Για το ενδεχόμενο ενός τίτλου στο μέλλον: «Είναι επιθυμία δική μου, αλλά και της διοίκησης ένας τίτλος. Είναι όνειρο μου ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα. Στα χρόνια που έπαιζα εγώ δεν μπόρεσα δώσω στον κόσμο μας αυτή την χαρά. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δώσουμε στον κόσμο του Άρη αυτό που του έχει λείψει».

Για τη δύναμη της έδρας του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Η έδρα παίζει ρόλο, αλλά το σημαντικότερο στοιχείο είναι ο κόσμος που είναι φέτος άψογος. Ακόμα και σε αγώνες που δεν κερδίσαμε, ήταν παρών, του αξίζουν συγχαρητήρια μιας και δεν δημιούργησε προβλήματα».

Τέλος μίλησε για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ήρθε στην ομάδα στην Γ’ Εθνική, άντεξε στις δύσκολες και άσχημες χρονιές και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος του Άρη αναγνωρίζει τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα».