Skip to main content

Κόμπιαν: «Βρισκόμαστε σε επαφές με τον Άρη για το φιλικό»

Ο Χουάν Κόμπιαν επιβεβαίωσε τις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τον Άρη για την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης των δύο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα» έκανε δηλώσεις ο διευθυντής διεθνών σχέσεων της Μπόκα Τζούνιορς, Χουάν Κόμπιαν, επιβεβαιώνοντας τις επαφές με την ΠΑΕ Άρης για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
 
Αναλυτικά:
 
«Όντως βρισκόμαστε σε επαφές με την ομάδα του Άρη, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε προγραμματίσει τις λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα. Θα ήταν χαρά μας να βρεθούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη και να παίξουμε με τον Άρη. Η υποδοχή που μας επεφύλασσαν στον προηγούμενο ταξίδι ήταν αξέχαστη. Διατηρούμε δεσμούς με την ομάδα και είναι πιθανό να βολέψει στον προγραμματισμό μας να ταξιδεύσουμε στην Ελλάδα».
 
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας σε μεταγραφικό επίπεδο με τον Άρη: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη επαφή για ποδοσφαιριστές και δεν γνωρίζω αν ο Άρης ενδιαφέρεται για κάποιον από παίκτη από το ρόστερ μας. Φυσικά πάντα είμαστε ανοικτοί στην οποιαδήποτε διαπραγμάτευση».