Skip to main content

Κόντρα Μπουτάρη - Ζέρβα για τους Onirama και τα Χριστούγεννα

Επανήλθε το θέμα της αμοιβής του συγκροτήματος Onirama και της συναυλίας τους στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Αριστοτέλους.

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Αφορμή ήταν η τοποθέτηση του πρώην αντιδημάρχου και αλλοτε στενού συνεργάτη του δημάρχου για τα κονδύλια σχετικά με τον εορταστικό διάκοσμο της επόμενης χρονιάς. «Επειδή ζούμε μέρες Χριστουγέννων και σε αυτήν την αίθουσα έχουμε διαφωνήσει για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, να τονίσω ότι στον προϋπολογισμό του 2018 δεν υπάρχει σχετικό κονδύλι, επομένως πιθανότατα του χρόνου δεν θα έχουμε πρόβλημα και δεν θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Απαντώντας στη συνέχεια ο δήμαρχος μίλησε για ειρωνική τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Ζέρβα. «Δεν έχουμε, λέει, κονδύλι για το 2018, άρα δεν θα κάνουμε. Αυτή η ειρωνεία από τον κ. Ζέρβα... Ξεχνάει ότι οι προϋπολογισμοί έχουν και αναμορφώσεις», σημείωσε.

Στη συνέχεια επανήλθε το θέμα της αμοιβής του συγκροτήματος Onirama και της συναυλίας τους στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Αριστοτέλους.

«Μας κατηγόρησαν και για τους Onirama. Είναι ένα πολύ ωραίο γκρουπ, νομίζω ότι θα σας κάνει και μήνυση γι αυτά που είπατε για τις αμοιβές. Η φετινή γιορτή, η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι κλασική. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, στο τέλος θα ακούσουμε ότι δεν είναι καλά», τόνισε.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Ζέρβα, στην αναφορά περί μηνύσεων. «Δεν αναφέρθηκα στο συγκρότημα, να το πάρετε πίσω», απάντησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, για να ξεκαθαρίσει ο δήμαρχος ότι δεν θα κάνει μήνυση ο ίδιος, αλλά το συγκρότημα».