Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ATLASGLOBAL

Την είδηση μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, για να την αναμεταδώσουν εν συνεχεία πολλά τουρκικά ΜΜΕ.

«Συναγερμός» επικρατεί στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, οι αρχές του οποίου ανακοίνωσαν ότι υπάρχει απειλή για όλα τα αεροσκάφη της τουρκικής εταιρείας AtlasGlobal.

Επικαλούμενη πληροφορίες από την αστυνομία της Δανίας, η διεύθυνση του αεροδρομίου προέβη στη σχετική ανακοίνωση, δίχως να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Η απειλή, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ισχύει για όλες τις πτήσεις που κάνει η εταιρεία προς πολλούς προορισμούς.

Η AtlasGlobal είναι τουρκική εταιρεία που πραγματοποιεί εσωτερικές, αλλά και διεθνείς πτήσεις κυρίως από τη βάση της, που βρίσκεται σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Την είδηση μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, για να την αναμεταδώσουν εν συνεχεία πολλά τουρκικά ΜΜΕ. Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ερευνά τις πληροφορίες αυτές, ενώ στο αεροδρόμιο της πόλης έκλεισαν, προληπτικά, εννέα πύλες και ακυρώθηκε, μέχρι νεωτέρας, η απογείωσή του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ