Skip to main content

Έκοψαν την πίτα τους οι κοσμηματοπώλες της Θεσσαλονίκης

Ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε ότι θα εργαστεί για την ανάπτυξη της συλλογικότητας για την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης των επιχειρηματιών.

Στην ανάπτυξη της συλλογικότητας για την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης των επιχειρηματιών και στη δημιουργία υγιούς οικονομικού περιβάλλοντος, που θα προκύψει από την ενεργοποίηση και την υποστήριξη της σοφίας, που διαθέτει η ιδιωτική πρωτοβουλία θα εργαστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης αναφέρει το μήνυμα, που έστειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Πέτρος Καλπακίδης κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Περιγράφοντας την άσχημη ψυχολογία, που επικρατεί σήμερα στον κόσμο της αγοράς εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας ο κ. Καλπακίδης στην ομιλία του τόνισε: «Οι Έλληνες δείχνουν να ανέχονται τα πάντα και να έχουν καταληφθεί από καταβροχθικό σύνδρομο. Αμίλητοι, κυκλοφορούν μ' ένα χαμόγελο απορίας και αμηχανίας δίχως γογγυσμό και διαμαρτυρία». Παράλληλα διέβλεψε ότι με την διατήρηση της σημερινής αναποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής μόνο ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να αλλάξει την σημερινή οικονομική πραγματικότητα για να συμπληρώσει ότι ελπίζει και εύχεται αυτή τη τυχαιότητα να μην είναι εις βάρος της πατρίδας μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Πρόεδρος του ΒΕΘ κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ κ. Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΒΣΘ κ. Θεόδωρος Δάρης και η Πρόεδρος της ΣΧΑΘ κ. Ελένη Τεζαψίδου.