Skip to main content

Κορυφαίος της σεζόν στην Premier League αναδείχθηκε ο Καντέ

Aυτός είναι ο τρίτος φετινός ατομικός τίτλος του καθώς έχει αναδειχθεί καλύτερος από το σωματείο των ποδοσφαιριστών αλλά και από τους δημοσιογράφους

Πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν στην Premier League αναδείχθηκε ο Ενγκολό Καντέ.

Ο μέσος της πρωταθλήτριας Τσέλσι επιλέχθηκε στην κορυφή μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν ειδικοί του ποδοσφαίρου, οι αρχηγοί των ομάδων της κορυφαίας αγγλικής λίγκας αλλά και φίλαθλοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο τρίτος φετινός ατομικός τίτλος του 26χρονου Γάλλου μέσου καθώς έχει αναδειχθεί καλύτερος και από το σωματείο των ποδοσφαιριστών, αλλά και από τους δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άσος των «Μπλε» επικράτησε των συμπαικτών του Εντέν Αζάρ και Θέσαρ Αθπιλικουέτα, των Χάρι Κέιν, Ντέλε Άλι και Γιαν Φερτόνχεν της Τότεναμ, του Ρομέλου Λουκάκου της Έβερτον και του Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ.

«Είναι τεράστια τιμή που αναδείχθηκα παίκτης της χρονιάς δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και συνεργάζομαι με πολλούς καλούς παίκτες. Για αυτό κέρδισα το πρωτάθλημα και φέτος και πέρυσι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καντέ.