Skip to main content

Κόρινθος: 5 συλλήψεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του τρίχρονου

Κατά την ΕΛΑΣ συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον χώρο.

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του τρίχρονου παιδιού, το οποίο έπεσε σήμερα το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο» της Αρχαίας Κορίνθου.

Κατά την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο των λυμάτων, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.