Skip to main content

Κοσμοσυρροή στη ΔΕΘ για το πάρκο «Δεινοσαύρων» (φωτο+vid)

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας του μουσείου για να θαυμάσουν απο κοντά ρομποτικούς δεινόσαυρους και άλλα ζώα εποχής.

Ουρές σχηματίστηκαν, απο νωρις το πρωί, έξω από το περίπτερο 5 της ΔΕΘ, για το θεματικό πάρκο-μουσείο «Δεινοσαύρων».

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας του μουσείου, προκειμένου να θαυμάσουν απο κοντά ρομποτικούς δεινόσαυρους και άλλα ζώα της εποχής.



Ο κόσμος σχημάτισε μεγάλη ουρά έξω από το περίπτερο ακόμα και κάτω από τον ήλιο, περιμένοντας υπομονετικά να μπει μέσα στο χώρο και να ταξιδέψει εκατομμύρια χρόνια πίσω.



Μετά την αναμονή, πάντως, το πάρκο, τα εντυπωσιακά εκθέματα με τις κινήσεις τους και τους ήχους που έβγαζαν, αντάμειψαν τους επισκέπτες.

Η περιήγηση έχει διάρκεια σχεδόν μία ώρα και μετά την είσοδο στον χώρο, δημιουργούνται μικρές ομάδες με εναν εξερευνητή.

Δεν αποκλείεται πάντως τις επόμενες ημέρες οι Θεσσαλονικείς να δουν μπροστά τους έναν από τους δεινόσαυρους, είτε στην οδό Τσιμισκή είτε στη Νέα Παραλία.



Οι τιμές των εισιτηρίων για το θεματικό πάρκο «Δεινόσαυροι» είναι:

Γενική είσοδος - 7 ευρώ/άτομο, μαθητές (σε οργανωμένη επίσκεψη) - 5 ευρώ/άτομο, οικογενειακό (2 γονείς & 2 παιδιά) - 22 ευρώ, οικογενειακό (3μελής οικογένεια) - 18 ευρώ, άνεργοι (μόνο κάθε Παρασκευή με την επίδειξη κάρτας ανεργίας) - 4 ευρώ, παιδιά μέχρι 3 ετών - δωρεάν.

Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Δευτέρα - Πέμπτη 09:00-14:00, Παρασκευή 09:00-14:00 και 17:00-20:00, Σάββατο και Κυριακή: 11:00-19:00. Το ωράριο λειτουργίας θα τροποποιηθεί μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δωρεάν πάρκινγκ διατίθεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo.